Παραλίες - Βίλα Fairytale στην Απόλπαινα, στη Λευκάδα

Παραλίες

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επισκεφθείτε τη Λευκάδα: οι παραλίες της είναι αναμφισβήτητα ένα από αυτούς. Τα γαλαζοπράσινα νερά και οι απέραντες ακτές του Ιόνιου νησιού θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν βρίσκεστε στην Καραϊβική.

Η παραλία Κάθισμα απέχει 15 χλμ από την Fairytale βίλα, στο ανατολικό τμήμα της Λευκάδας. Αυτή η αμμώδης παραλία είναι μια από τις πιο όμορφες της Λευκάδας αφού έχει καταπληκτικά κρυστάλλινα νερά. Υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες διαθέσιμες προς ενοικίαση, ενώ υπάρχουν και παραλιακά μπαρ, αν θέλετε να αγοράσετε ένα σνακ ή ένα ποτό. Επιπλέον, η παραλία Κάθισμα είναι δημοφιλής χάρη στις δραστηριότητες πτώσης με αλεξίπτωτο πλαγιάς (παραπέντε).

Ο Άγιος Ιωάννης είναι γνωστός και ως παραλία των kitesurfers. Έχοντας ιδανικές καιρικές συνθήκες για θαλάσσια σπορ, όπως το windsurfing και το kitesurfing, ο Άγιος Ιωάννης είναι ένας παγκοσμίως δημοφιλής προορισμός ανάμεσα στα νησιά του Ιονίου. Αυτή η εξωτική παραλία είναι εξαιρετικά μεγάλη, οργανωμένη και έχει μερικούς ανεμόμυλους γύρω. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν διάφορα εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες. Θα το βρείτε σε απόσταση 3 χλμ από την πολυτελή βίλα μας.

Το Πόρτο Κατσίκι θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνικές παραλίες λόγω του μαγευτικού τοπίου της. Ο συνδυασμός των καταγάλανων γαλάζιων υδάτων με την πράσινη βλάστηση και τους πελώριους βράχους θα σας μαγέψει. Η παραλία είναι αμμώδης, ενώ διάφορα κότερα διοργανώνουν εκεί εκδρομές.

Οι Εγκρεμνοί είναι μια άλλη παραλία που πρέπει να επισκεφθείτε στη νότια πλευρά της Λευκάδας. Είναι επίσης μεγάλη και αμμώδης με εκπληκτικά καταγάλανα νερά που περιβάλλονται από εντυπωσιακά βράχια. Πολλοί τουρίστες ταξιδεύουν στη Λευκάδα για να κολυμπήσουν σε αυτά τα νερά ή για α τραβήξουν μια φωτογραφία αυτού του εξωτικού τοπίου.

Η παραλία Μύλος βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Λευκάδας, είναι αμμώδης με καθαρά κρυστάλλινα νερά και με αρκετά μεγάλη ακτή, προσβάσιμη με βάρκα ή με τα πόδια από το χωριό Άγιος Νικήτας. Η παραλία περιβάλλεται από καταπράσινα δέντρα και μεγάλους βράχους, που αποτελούν χαρακτηριστικό του Ιόνιου τοπίου. Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την παραλία Μύλος, σημειώστε ότι σε κοντινή απόσταση θα βρείτε δύο δημοφιλείς παραλίες, το Κάθισμα και τον Άγιο Νικήτα.